Múlt és jelen

Szerviz múltja és jelene

Fennállásunk alatt folyamatosan bővítettük szervizünk tevékenységi körét: háztartási gépek üzembe helyezése, mosógép javítás, mosogatógép javítás, villanybojler javítás,  villanytűzhely javítás, beépített sütő javítás, beépített főzőlap javítás… stb. mellett ügyfeleink igényei szerint fejlődött szervizünk.

Szervizes kollégánk minden esetben előre tájékoztatja önt az üzembe helyezés, javítás, szerelés várható költségéről, így önnek lehetősége van mérlegelni annak gazdaságosságát. Azonban tudnia kell, hogy a helyszíni hibafeltárás során a tényleges költség változhat. A problémára, igyekszünk megtalálni a megfelelő, optimális megoldást. Célunk, hogy hosszú távú, elégedett és folyamatosan bővülő minőségi kapcsolatot építsünk ki jelenlegi, és leendő megrendelőinkkel. Ha Önnek egy profi szakemberre van szüksége, aki sokéves szerelői tapasztalattal rendelkezik, akkor nem kell tovább keresnie.

Nálunk dolgozó szakembereket szigorú feltételek szerint válogattuk, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk  nyújtani.

Közel 20 éve megbízható, leinformálható, szakmailag felkészült szerviz vagyunk.

Szeretnénk Önt is minél előbb az elégedett ügyfeleink közé sorolni. Minőség, szakértelem mellé rendeltük versenyképes árainkat.

Megköszönjük, ha minket választanak.

2014051617235118522