Szerviz

Ha meghibásodott…

Ha egy háztartási gép meghibásodik a garancia lejártával, javíttatására két lehetőség nyílik:

A márkaszervizekben az adott márkára specializálódott szakemberek végzik a készülékek javítását, háztartási gép szervizkizárólag saját márkás alkatrészek beépítésével. Ebben az esetben az alkatrészek jelentős felárral vásárolhatóak meg, hiszen meg kell fizetni a márkanévvel járó marketingköltségek felárát is, persze az óradíjak is magasabbak. Természetesen ennek is vannak előnyei.

 

Egy kisvállalkozás szakemberei által végzett munka díja minden esetben személyre szabott, így jó eséllyel kedvezőbb árban elérhetőek nem csak az alkatrészek, de maga a munkavégzés folyamata is. A márkaszervizekkel szemben egy kisebb vállalkozás által biztosított szervizszolgáltatás esetében az alkatrészek azonos minőségűek, lényegesen olcsóbbak, mint amit a márkaszervizek biztosítanak. Ráadásul érzékelhetően olcsóbb és egyszerűbb a javítás folyamata is.

Ezen felül, míg a márkaszervizek többségében szükséges a háztartási gép beszállítása, addig a kisebb vállalkozások szakemberei a legváltozatosabb időpontokban házhoz mennek és amennyiben lehetséges, törekszenek a probléma helyszínen történő megoldására. Utóbbi nem csak fontos kényelmi szempont, de nem igényel különösebb szervezést sem.

Hívja a +36 20 594 6257-es számot.